It's Aufea!

My photo
Assalam Lovelies... Aufea is please to design your blog, facebook header, doorgift, stickers, notebooks, cards, wedding, babyshower, birthday and lots more..All deals are based online, and if there's a need for us to meet, we'll meet..location available is around Malaysia and Singapore. Please do not hesitate to contact me at aufeastudio@gmail.com Oh ya! the price are reasonable and affordable too.. That's all from Aufea.. Wassalam.

Sunday, 16 February 2014

Name on her bag!

Assalam! 
Watsup for entry kali ni? 

Request dari one of my regular customer, dia nak letak nama atas beg sebagai hadiah untuk kawannya...

 So.... Inilah dia! 

          Amacam? ok tak? 

           >>>>>Done By AuFea<<<<<
          Wassalam

Thank You Customer

Assalam.. 
Terima kasih kepada customers yg repeat order.. Terima kasih atas kepercayaan anda pd sy. Segala yg baik dtg dari Allah, yg buruk adalah dr kekurangan sy sendiri. 

Sy menerima segala macam feedback dr anda demi pembaikan pd kerja2 sy dimasa akan datang. Appreciate that so much. 
 Last but not least, thanks Allah. 

    Repeat order labels from Nur Nabila


Repeat Order from Su but this time Tags for Birthday Goodie Bags
       

>>>>>Done By Aufea<<<<<

Sunday, 2 February 2014

Customised Towel for Gifts

Requested by Customer Towel Gift With Messages and Name


To ORDER, kindly email aufeastudio@gmail.com

Saturday, 25 January 2014

Wednesday, 22 January 2014

Blog Header 2


Pemilik blog adalah seorang yang suka test makanan, lebih2 lagi klu restoran tu baru buka. Jadi, dia nak kongsi review dan tempat yang best untuk "ngap!" di blog dia ni, selain dari bekongsi sikit lebih kurang ttg life dia.. Silalah jengok2 blog dia ni ye ummujoshua.blogspot.sg 

Hope sgt dia salu update blog dia. Klu lapar2 tak tau nk ngap apa, blh singgah blog dia ni kan cari idea.. Hoho mostly tmpat makan yg dia singgah is around JB and Spore.. 

                     The End..

                  That's all from 
-------------->>> Aufea <<<----------------

Customised Sew Labels

Custom Fabric Labelling

Salams All..
Almaklumlah da buka skola ni, ramai mummies yang nak letak nama kat baju anak2.. Takut tertukar baju plak kan.. Especially anak2 di childcare, pagi ke skola pakai uniform, da petang mesti kena tukar baju rumah plak.. So, inilah hasil permintaan mereka..heee.. 

Yang nak letak kat baju jualan sndiri pn boleh.. Yang nak saje2 pon boleh.. 

Minimum order 10pcs ;D 

    
    

Tuesday, 7 January 2014

My Recent Loves

Beauty by Fatin Hanani


                                           
Cupcake Topper